#

Сьогодні сайт Київської обласної ради зламали хакери (ФОТО)

02.11.2023 16:50
Сьогодні сайт Київської обласної ради зламали хакери (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Сьогодні хакери зламали сайт Київської обласної ради, на стартовій сторінці сайту з'явилося зображення Президента України Володимира Зеленського та погрози російською мовою 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис в.о. голови Київської обласної ради Ярослава Добрянського у Facebook.

Станом на 13:32 стартова сторінка сайту Київської обласної ради мала такий вигляд: зображення Президента України Володимира Зеленського з погрозливим повідомленням російською мовою: "ЗЕЛЕНСКИЙ!!!! ВНИМАНИЕ!!! МЫ УЖЕ ТУТ!!! ЖДИ ПОДРОБНОСТЕЙ!!!" 

Зараз у КОР готують заяву до Кіберполіції щодо встановлення причетних до атаки для притягнення їх до відповідальності. На сайті міститься публічна інформація з метою інформування населення про діяльність Київської обласної ради.  Спеціалісти роблять все можливе для відновлення роботи сайту.

Внаслідок хакерської атаки повністю паралізована також робота Апарату Київської обласної ради, оскільки зламані сервери, внаслідок чого працівники обмежені у доступі до компʼютерів. Існує ризик втрати даних, у тому числі, конфіденційних.

Нагадаємо, що депутат Київської обласної ради Ірина Панченко взяла участь в аукціоні відомого художника з Білої Церкви Леоніда Маадира.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: