#

Так собі друг: у Броварах рецидивіст обікрав знайомих на відпочинку (ФОТО)

08.05.2018 05:31
Так собі друг: у Броварах рецидивіст обікрав знайомих на відпочинку (ФОТО)

Нещодавно, у Броварах, 40-річний чоловік відпочивав зі своїми знайомими, знайшовши вдалий момент, чоловік пограбував одного з них та викравши ключі від автівки власника квартири – втік в невідомому напрямку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Надзвичайні новини".

Напередодні компанія з п’ятьох чоловік відпочивала вдома у власника викраденої автівки. Коли ж господар відволікся, один з гостей взяв ключі від машини, свою подружку і поїхав в невідомому напрямку. До того він примудрився викрасти 400 гривень і телефон ще у одного присутнього на вечірці.

Патрульним і оперативникам знадобилося кілька годин, щоб розшукати "Фольксваген Туран" та затримати зловмисника на одній з вулиць міста.

Поліція відкрила відразу два кримінальних провадження – за ч.2 ст. 185 (крадіжка) та ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі. Він наразі затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відомо, що зловмисник був неодноразово засуджений, зокрема за крадіжки, шахрайство та розбій. Триває досудове розслідування.

Викрадений автомобіль знаходиться на штрафмайданчику місцевої поліції та невдовзі буде повернутий власнику.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: