#

Телеведучий Дмитро Комаров привіз медикам у Кагарлик засоби індивідуального захисту (ФОТО)

07.05.2020 15:20
Телеведучий Дмитро Комаров привіз медикам у Кагарлик засоби індивідуального захисту (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що телеведучий Дмитро Комаров за підтримки підприємців привіз до лікарні Кагарлика респіратори, окуляри та інші речі індивідуального захисту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Дмитра Комарова у Faсebook.

Я розповідає телеведучий, він в одному з постів писав, що запрошує великі компанії приєднатися  до нього, аби почати допомагати лікарям.

На мій запит відгукнулася компанія "Епіцентр" і запропонувала допомогу. Я не лікар. Через контакти в МОЗ з'ясував, яким клінікам зараз найважливіше допомогти. Прийшли до висновку, що в Київській області це Кагарлик і Переяслав-Хмельницький, – пише Комаров.

Далі він зазначає, що вони швидко почали збирати все необхідне: захисні костюми, респіратори, тришарові медичні маски та окуляри.

Дуже надихнуло спілкування з головним лікарем Кагарлицької лікарні - Віктором Кулиниченко. Перший раз бачив, як головний лікар особисто розвантажував вантажівку, тому що в такі періоди немає ієрархії. Всі рівні, - зазначає телеведучий.

На кінець Комаров висловив свою вдячність волонтерам та бізнесменам. Окрім того, наголосив, що праця лікарів має оплачувати в рази більше ніж на сьогоднішній день, бо за його словами герої мають жити, а не виживати.

Нагадаємо, що станом на 7 травня на Київщині зафіксовано 916 випадків коронавірусної хвороби.



 

Читати "Моя Київщина" у Telegram