#

Тендітна студентка з Переяслава стала чемпіонкою України з гирьового спорту

24.04.2018 09:54
Тендітна студентка з Переяслава стала чемпіонкою України з гирьового спорту

19-22 квітня у Житомирі проходив Кубок України серед дорослих та Чемпіонат України серед юніорів з гирьового спорту, де спортсменка з Київщини отримала відзнаки одразу у двох категоріях

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісник Переяславщини".

Студентка фінансово-гуманітарного факультету Переяслав-Хмельницького держпедуніверситету  Оксана Панькевич також боролась за звання кращих, повідомили на сайті навчального закладу.

 «Для моєї підопічної ці змагання були дуже важливі, адже на підготовку було витрачено багато сил та часу. Виконати 84 підйоми за 8 хв для дівчини при власній вазі 58 кг – важко і навіть не кожен чоловік зможе. Я задоволений її роботою та результатом, який вона продемонструвала!», – зазначив тренер Полміра Квіквініа.

У вагові категорії до 58 кг, виконала 84 підйоми вагою гирі 24 кг та стала чемпіонкою України серед юніорів та срібною призеркою Кубку України серед дорослих.

«В мене був тільки один суперник – це гиря, вагою 24 кг!», – сказала Оксана.

Оксані не вистачило 4 підйоми для виконання нормативу Майстра спорту України, але вона не засмучується, адже ще матиме можливість виправити помилки на Чемпіонаті Європи, в Угорщині, який відбудеться 10-13 травня.

Зараз студентка, під керівництвом Квіквініа Полміра Мірабовича готується до Чемпіонату Європи.

Щиро вітаємо Оксану Панькевич з перемогою та бажаємо подальших перемог!

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: