#

Тенісистка Еліна Світоліна завершила збір коштів на відбудову ЖК в Ірпені

12.07.2023 11:30
Тенісистка Еліна Світоліна завершила збір коштів на відбудову ЖК в Ірпені
Фото з місця подій

127 тисяч євро зібрала зіркова тенісистка Еліна Світоліна на відбудову ЖК "Мюнхаузен" у рамах фандрейзингової платформи United24

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал мера Ірпеня Олександра Маркушина.

У "Мюнхаузен" наразі вже проводять активні роботи з демонтажу пошкоджених конструкцій, вивозять будівельне сміття. Після цього збираються встановлювати вікна, заливати бетоном перекриття між поверхами, проводити комунікації та штукатурити стіни. Повністю завершити відновлення та підготувати готові до заселення квартири планують до жовтня 2023 року.

Міський голова Ірпеня висловив подяку Еліні Світоліній, яка особисто взяла участь у зборі і задонатила від себе 20000 доларів. Також мер подякував міжнародній компанії Grammarly за вагомий внесок у розмірі 80000 доларів та всім, хто допоміг закрити необхідну суму.

Олександр Маркушин також нагадав, що на початку повномасштабного російського вторгнення ЖК "Мюнхаузен" тимчасово опинився в окупації та був напівзруйнованим ворогом.

Нагадаємо, що в ірпінському мікрорайоні Романівка демонтували пам’ятник радянському солдатові, аби прокласти на цьому місці нову дорогу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: