#

Трагедія на Бориспільщині: двоє дітей провалилися у вигрібну яму (ФОТО)

15.06.2021 15:52
Трагедія на Бориспільщині: двоє дітей провалилися у вигрібну яму (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Кийлів Бориспільського району 10-річна дівчинка та 4-річний хлопчик провалилися у вигрібну яму

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що дівчинка померла, а хлопчик доставлений до лікарні у непритомному стані.

Правоохоронці встановили, що діти з родини ромів гуляли поблизу колишньої бази відпочинку та попросилися в охоронця до вбиральні. Чоловік пустив малечу до вуличного туалету. Хлопчик провалився до сантехнічного отвору, а сестра намагалася його врятували, однак також потрапила до ями.

Охоронець почув крики дітей та кинувся на допомогу. Разом із ще одним свідком подій вони витягли дітей із ями непритомними та викликали швидку. Лікарі констатували смерть 10-річної дівчинки. Хлопчика доправлено до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

На місці події працюють працівники слідчого управління поліції Київщини, група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та ювенальні поліцейські Бориспільського районного управління поліції, а також служба у справах дітей

Відомо, що сім’я ромів прибула до села Кийлів із міста Ужгород три дні тому та заселилася в будинку сусідньої бази відпочинку. До складу родини входять 2 сестри з чоловіками та 8 дітей різного віку.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини трагедії. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Нагадаємо, що в селі Сотниківка Бориспільського району встановили систему відеоспостереження у межах проєкту "Безпека".



Читати "Моя Київщина" у Telegram