#

Три роки будівництва: що за цей час планують зробити на Київщині

29.01.2021 09:40
Три роки будівництва: що за цей час планують зробити на Київщині
Фото з мережі інтернет

У Київській області затвердили Програму будівництва й ремонту об’єктів інфраструктури Київської області на 2021-2023 роки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

На сайті КОДА розповідають, що протягом трьох років на Київщині мають бути відремонтовані та збудовані 20 об’єктів, зокрема 14 закладів освіти, 3 заклади охорони здоров’я та 3 заклади спорту.

Окрім цього, у 2021 році заплановано завершення реконструкції (капремонту), розпочатої раніше,  у  школі у селі Проців, у дитячому садку в селі Лебедівка, у  Грузецькій медичній амбулаторії та у Пашківській загальноосвітній школі. Також мають бути завершені роботи з реконструкції  дошкільного навчального закладу "Ластівка" у Вишгороді та закладу культурно-просвітницького і спортивного обслуговування населення та психологічної реабілітації учасників АТО в села Дружня, – сказано у повідомленні.

Як зазначили в КОДА, йде мова і про введення в експлуатацію довгобуду – ЗОШ №1 в місті Українка, яка розрахована на 350 навчальних місць.

Нагадаємо, що на центральній площі Ірпеня відкрилася кав’ярня "Ukrainian Military Coffeе" – тут діє 50% знижки для учасників АТО.

Читати "Моя Київщина" у Facebook