#

У 350 населених пунктах Київщини відновили електропостачання

16.01.2022 09:40
У 350 населених пунктах Київщини відновили електропостачання
Фото з мережі Інтернет

Учора, 15 січня, компанія "ДТЕК" відновила електропостачання у понад 350 населених пунктах Київської області після негоди

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі".

Зазначимо, що станом на 15 січня без світла залишилися 107 населених пункти повністю та 127 – частково. Із початку негоди подачу світла відновили у 162 містах і селах, які були знеструмлені повністю та у 209, що постраждали частково. Усього було відремонтовано 155 лінії та 3620 трансформаторних підстанцій.

Унаслідок негоди, яка пройшла Київщиною, найбільше постаждали Баришівський, Бориспільський та Вишгородський енерговузли. Там через стихію гілки дерев падали на лінії електропередач і пошкоджували їх.

У ДТЕК заявляють, що вони продовжують ліквідовувати наслідки аварії, проте, їм заважає негода, що не вщухає. У компанії коментують:

Через пориви вітру до 27 метрів на секунду автопідйомники не витримують. Під час ліквідації аварій на високовольтних опорах шквальний вітер хитає їх, що не дає змогу підняти робочу платформу з фахівцями на потрібну висоту.
Читати "Моя Київщина" у Telegram