#

У аеропорту "Бориспіль" лоукостер SkyUp Airlines планує створити хедлінгову службу

22.05.2020 09:30
У аеропорту "Бориспіль" лоукостер SkyUp Airlines планує створити хедлінгову службу
Фото з мережі Інтернет

У аеропорту "Бориспіль" SkyUp Airlines має намір створити хедлінгову службу, яку буде розвивати команда з  83 фахівців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ЦТС"

Для підвищення якості обслуговування пасажирів авіакомпанії в аеропорту Бориспіль SkyUp готується до запуску власного Хендлінгового департаменту, - йдеться в повідомленні. 

Відзначається, що розвивати напрямок буде команда з 83 фахівців. Крім того, в авіакомпанії триває робота над поліпшенням сервісів для пасажирів.

Тепер при замовленні квитка можна додати до нього послугу харчування, зареєструвати свого вихованця для спільної подорожі, купити квиток частинами. Для пасажирів внутрішніх рейсів тестується онлайн-реєстрація, після чого ця послуга буде впроваджуватися і для міжнародних рейсів, - додають в SkyUp.

Також, за повідомленням авіаперевізника, за другий рік польотів SkyUp виконав 10 940 рейсів і перевіз 1 721 221 пасажира, подвоївши свої минулорічні результати - 5 203 рейсу і 870 000 пасажирів відповідно. Повідомляється, що за рік програма польотів розширилася з 31 до 45 регулярних і з 15 до 74 чартерних внутрішніх і міжнародних напрямків.

В авіакомпанії зазначають, що в SkyUp працевлаштовані 89 командирів, 108 других пілотів і 310 бортпровідників. 

Частина команди підготовлена ​​за програмою працевлаштування та підготовки кадетів. Для проходження підготовки в навчальних центрах в Києві в цьому році почали здійснювати набір бортпровідників зі Львова та Харкова. У цілому команда авіаперевізника за рік зросла з більш ніж 450 до понад 800 фахівців , - підсумували в SkyUp.

Нагадаємо, що 17 травня до міжнародного аеропорту "Бориспіль" прибуло понад 550 осіб з Лісабона, Мілана, Дубаю та Аліканте.

Читати "Моя Київщина" у Telegram