#

У Баришівці розпочалося будівництво спортивного майданчика

20.07.2020 19:10
У Баришівці розпочалося будівництво спортивного майданчика
Фото з місця події

У селищі Баришівка на території спортивного комплексу "Прогрес" розпочалося будівництво мультифункціонального майданчика з гумовим покриттям

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням пресслужбу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Варто зазначити, що на об’єкт передане спортивне обладнання та технологічні комплектуючі для облаштування майданчика, закуплене Київською обласною державною адміністрацією коштом обласного бюджету. А встановлення поля проводиться за рахунок коштів місцевого бюджету.

Голова Баришівської селищної ради Олександр Вареніченко розповів про повнорозмірне поле спорткомплексу, яке має натуральний газон та віднедавна там облаштована система поливу. Поле доглянуте, легкоатлетичні доріжки функціонують - помітно, тут за спортоб’єктами слідкують.

Також на території комплексу успішно функціонує поле для міні-футболу зі штучним газоном (42×22 м) та майданчик з вуличними тренажерами, зведені за програмою "Київщина спортивна" та офіційно відкриті 2019 року.

В умовах карантину намагаємось продовжувати роботу у напрямку розвитку спортивної інфраструктури. Адже спорт, здоровий спосіб життя - це запорука здорового майбутнього! Київщині спортивній бути! - коментує Сергій Тимофєєв.

Нагадаємо, що 18 травня КНП "Баришівська ЦРЛ" отримала у подарунок портативний апарат ШВЛ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram