#

У Баришівці водій Audi сів за кермо "під кафом" та з фейковими документами (ФОТО)

22.07.2021 14:42
У Баришівці водій Audi сів за кермо "під кафом" та з фейковими документами (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 22 липня, у Баришівці патрульні зупинили нетверезого водія за порушення ПДР та виявили в нього документи з ознаками підробки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що близько 1-ї години ночі на вулиці Донецькій, що в Баришівці, інспектори зупинили авто Audi, оскільки водій рухався з порушенням ПДР.

Під час перевірки документів охоронці порядку виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію авто: шрифт на бланку не відповідав стандартам та за цією серією й номером зареєстрований інший транспортний засіб.

Також під час спілкування з 32-річним керманичем патрульні помітили у нього явні ознаки наркотичного сп'яніння. Огляд лікарем-наркологом, на який погодився водій, це підтвердив.

Склавши на чоловіка протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) та постанову за ст. 125 (Інші порушення ПДР) КУпАП, патрульні викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цієї справи.

Нагадаємо, що 21 липня у селі Рожни Зазимської громади на вулиці Травнева сталася пожежа.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: