#

У Баришівському районі відкрили спортивний майданчик з тренажерним обладнанням

15.07.2020 13:10
У Баришівському районі відкрили спортивний майданчик з  тренажерним обладнанням
Фото з місця події

Учора, 14 липня, у селі Волошинівка Баришівського району відбулося відкриття сучасного спортивного майданчика з тренажерним обладнанням та якісним штучним покриттям

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу   управління фізичної культури і спорту Київоблдержадміністрації.

У рамках візиту зокрема за дорученням голови Київської обласної адміністрації Василя Володіна було здійснено інспекцію спортивної інфраструктури, проведено робочі наради та зустрічі з громадою.

На виконання програми розвитку фізичної культури і спорту "Київщина спортивна", яку ініціювала Київська обласна державна адміністрація та підтримали депутати Київської обласної ради, за рахунок обласного бюджету та коштів платників податків всієї області Адміністрацією було закуплено 46 комплектів спортивного обладнання для облаштування воркаут-майданчиків саме на території опорних навчальних закладів, - відзначив Сергій Тимофєєв.

Далі за його словами, до Волошинівки у 2019-му було передано комплект спортивного обладнання та технологічних комплектуючих на загальну суму 323 533,50 гривень для облаштування на території Волошинівського навчально-виховного комплексу імені Героя України Руслана Лужевського майданчика для workout.

Облаштовувався майданчик коштом бюджету Баришівської об'єднаної територіальної громади. Загалом в рамках проекту із запланованих у 2020-му 46-ти аналогічних майданчиків десять вже запрацювали з часу послаблення карантину.

Нагадаємо, що 8 липня на трасі Київ — Харків — Довжанський біля села Іванків Бориспільського району працівники поліції побачили 9-річного хлопчика, який сам йшов по трасі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram