#

У "Батьківщині" звинуватили правоохоронні органи Київщини в свавіллі (ВІДЕО)

17.05.2018 15:47
У "Батьківщині" звинуватили правоохоронні органи Київщини в свавіллі (ВІДЕО)

Голова Київської обласної ради Ганна Старикова повіломила про чергові обшуки у голови Київського обласного осередку "Батьківщини" Костянтина Бондарєва та тиск на представників політсили з боку силовиків 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку голови Київської обласної ради Ганни Старикової у Facebook.

Ганна Старикова нагадала, що її було обрано головою Київської обласної ради 10 листопада 2015 року, коли 52 з 84 депутатів підтримали дане рішення. 

"На наступний день основним завданням команди Президента на Київщині стало моє зняття: ані законів, ані правил на цьому шляху у влади не має!", - повідомила Старикова.

Також вона зазначила, що в представників "Батьківщини" позабирали бізнес, звільняли з роботи, намагалися залякувати кримінальними провадженнями, проводили обшуки під тиском силового супроводу.

"За цей час було змінено три голови КОДА, голів СБУ і Прокуратури області, але ціль президентської команди залишається та ж! Сьогодні черговий обшук у голови Київського обласного осередку партії "Батьківщина" Костянтина Бондарєва, якого намагаються кинути за грати, щоб я написала заяву про складання повноважень голови КОР!", - переконана Старикова. 

Окрім того Ганна Старикова переконана, що з преставниками державної влади не можна домовлятися, адже вони є терористами.

Народний Депутат України Олександра Кужель у Верховній Раді під час брифінгу розповіла журналістам про свавілля силових структур на Київщині.

Зокрема, політик повідомила про обшуки, які проводила СБУ в приміщенні Київської обласної партійної організації "Батьківщина", яку очолює Костянтин Бондарєв.

Читати "Моя Київщина" у Telegram