#

У Березані провели профілактичний рейд "Діти вулиці"

29.11.2022 20:48
У Березані провели профілактичний рейд "Діти вулиці"
Фото з місця події

У місті Березань провели вечірній профілактичний рейд "Діти вулиці", який має на меті попередити прояви злочинності та правопорушень у підлітковому середовищі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Березанської міської ради.

Вечірній профілактичний рейд "Діти вулиці" було проведено головним спеціалістом служби у справах дітей Березанської міської ради Світланою Андрєєвою, директором Березанського міського центру соціальних служб виконавчого комітету Березанської міської ради Оксаною Коломієць, старшим інспектором ювенальної превенції сектору превенції Броварського РУП ГУ НП у Київській області Людмилою Івасенко та педагогом-організатором Березанського ліцею №4 Тетяною Чернявка.

Під час його проведення було виявлено 2 неповнолітніх правопорушників. Працівником ювенальної превенції за розпивання алкогольних напоїв на неповнолітніх будуть складені протоколи за ст. 178 КУпАП, з неповнолітніми та їхніми батьками проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди. За неналежне виконання батьківських обов’язків за ст. 184 КУпАП батьки будуть притягнені до адміністративної відповідальності.

У повідомленні також було вказано:

У громаді запроваджена чітка система інформування про дітей, які не навчаються, скоїли злочини, правопорушення, затримані за вживання наркотичних речовин, алкогольних напоїв, бродяжництво, жебракування, а також ведеться профілактична робота щодо усунення негативних проявів серед дітей. Вважаємо за необхідне вкотре закцентувати увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання своїх дітей. 

Нагадаємо, що 27 листопада у місті Березань через ревнощі сталася різанина.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: