#

У Березані боротимуться зі змінами клімату

27.05.2021 17:10
У Березані боротимуться зі змінами клімату
Фото з місця події

Учора, 26 травня, в Березані в межах реалізації проєкту "Посилення ролі громад у питаннях адаптації та боротьби зі зміною клімату" відбулася зустріч

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Березанської ОТГ

Нарада відбулася за участю виконавчого директора Асоціації ОТГ Валентини Полтавець та менеджера Асоціації Юлії Ченцової щодо розробки Екологічного профілю громади.

Далі зауважується, що в ході засідання робочої групи було визначено основні проблеми громади в сфері озеленення, водойм, твердих побутових відходів, водопостачання та водовідведення. Обговорено основні напрямки та заходи з вирішення зазначених проблем.

Наголошується, що напрацьовані пропозиції будуть враховані експертами при підготовці остаточної редакції Екологічного профілю громади. Отриманий в результаті реалізації цього проєкту документ стане основою для розробки відповідних розділів Стратегії розвитку Березанської громади.

Нагадаємо, що український гурт "Go_A", солісткою якого є Катерина Анатоліївна Павленко, керівниця хору ветеранів у Березані, зайняв п’яте місце на сходинці у фіналі Євробачення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: