#

У Березані чоловік розбещував 5-річну онуку своєї співмешканки

24.02.2021 12:40
У Березані чоловік розбещував 5-річну онуку своєї співмешканки
Фото з мережі Інтернет

Жінка привезла в гості до бабусі, яка мешкає в Березані, сина та доньку, де остання стала жертвою розпусних дій 49-річного чоловіка

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Розповідається, що поки бабуся спала в іншій кімнаті, її 49-річний співмешканець напідпитку вчиняв розпусні дії відносно дівчинки. Про це розповіла сама дитина, а також даний факт підтвердив старший брат, який став свідком.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі Броварського районного управління поліції за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що у Березані загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 в рамках проєкту "Якісне харчування – здорова дитина" отримала сучасне обладнання  для харчоблока.

Читати "Моя Київщина" у Facebook