#

У Березані дітям пояснювали відмінність між поняттями "слухати" і "чути"

20.01.2021 13:00
У  Березані дітям пояснювали відмінність між поняттями "слухати" і "чути"
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно у Березані пройшли онлайн - бесіди з учнями 2-3 класів, де пояснювали відмінність між поняттями "слухати" і "чути"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Березанської міської ради.

У повідомленні розповідається, що навчаючись у школі, діти активно розвивають навички комунікації на багатьох уроках, а також у позаурочний час у школі і вдома. Однак деякі важливі аспекти навичок комунікації нерідко залишаються поза увагою.

Зауважується, що це вміння слухати і чути, розуміти і використовувати "мову жестів", уникати непорозумінь, долати невпевненість у спілкуванні, знайомитися з новими людьми, просити про послугу чи по допомогу тощо.

Тому 16 та 18 січня відбулися онлайн - бесіди з учнями 2-3 класів , де практичний психолог застосувала практику відпрацьовання вміння слухати, а також вміння прохати про послугу чи по допомогу, пояснила переваги ввічливого спілкування. Діти усвідомили відмінність між поняттями "слухати" і "чути", продемонстрували навички активного слухання (вміння «слухати всім тілом»).

Нагадаємо, що 14 січня відбулося чергове засідання виконкому Березанської міської ради, у ході якого розглянули 20 питань порядку денного.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: