#

У Березані пройшов традиційний патріотичний автопробіг

15.10.2021 13:00
У Березані пройшов традиційний патріотичний автопробіг
Фото з місця події

Учора, 14  жовтня, у межах відзначення Дня захисника і захисниць України, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці в Березані відбувся традиційний патріотичний автопробіг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Березанської міської ради.

Територією міста Березань та старостатів громади проїхалася колона автомашин з українською символікою за участю учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, військовослужбовців, активістів і жителів.

Від ранку поблизу храму на честь святого великомученика Георгія Переможця, де відбулася божественна літургія та молебень за загиблими, почали збиратися учасники заходу.

Далі біля знаку Березань (при в’їзді у місто зі сторони траси Київ-Харків) почала формуватися колона. Тут збиралися учасники на автомобілях, які були прикрашені українськими синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами. Під звук сигналів, що лунали із автомашин, колона рушила головними вулицями міста та старостатами Березанської громади.

Під час заходу учасники вшанували пам'ять земляків і своїх побратимів, які загинули в боях на сході України, захищаючи рідну землю – Олександра Бобка, Олега Братка, Юрія Дем’янюка, Сергія Захаревича та Іллі Сербіна.

Нагадаємо, що підприємство, яке знаходиться в селі Лехнівка Березанської громади, сплатить 224 тис грн за самовільне користування води з підземних джерел.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: