#

У Березані ремонтують гуртожиток для переселенців (ФОТО)

23.05.2023 12:50
У Березані ремонтують гуртожиток для переселенців (ФОТО)
Фото з місця подій

У місті Березань триває ремонт гуртожитку у рамах проєкту USAID "Економічна підтримка України"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Проєкт USAID "Економічна підтримка України" у Facebook.

Будівельні матеріали закупив Проєкт USAID "Економічна підтримка України". Зауважується, що їхня вартість становить понад 4,5 мільйони гривень.

У повідомленні йдеться:

З ідею відремонтувати гуртожиток до місцевої громади звернулася Rotary Club Kyiv International. Також із цим запитом організація звернулася до Проєкту USAID, з яким ще у вересні 2022 року був підписаний меморандум про взаєморозуміння. Проєкт USAID провів обстеження будівлі, розробив план капітального ремонту та закупив будівельні матеріали.

У гуртожитку вже почали вставляти вікна. Також там замінять батареї, душові кабіни, іншу сантехніку, встановлять двері у кожен блок, виконають малярні роботи та ремонти у житлових кімнатах.

Ремонтні роботи планують завершити до вересня. Поселитися у гуртожитку зможуть 109 переселенців. Вони не платитимуть за оренду кімнат, а сплачуватимуть лише комунальні послуги.

Нагадаємо, що коміки Бампер і Сус іронічно висміяли сина мера Березані Сергія Тимченка, який вдарив військового на засіданні міської ради.




Читати "Моя Київщина" у Facebook