#

У Білій Церкві 13 команд боролося за призи на фестивалі зі спортивної риболовлі

01.02.2021 14:30
У Білій Церкві 13 команд боролося за призи на фестивалі зі спортивної риболовлі
Фото з місця події

Учора, 31 січня, в місті Біла Церква на обвідному каналі "Острів дитинства" пройшов перший в цьому році фестиваль зі спортивної риболовлі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Faсebook.

Фестиваль пройшов згідно з єдиним календарним планом спортивно-масових заходів на 2021 рік. У змаганні взяли участь 26 учасників з Білої Церкви, Києва та Чернігова. Вони своєю чергою були поділені на 13 команд, які боролися за перемогу.

Перед початком рибпатрульні провели масово-роз’яснювальну роботу серед присутніх щодо Правил любительського та спортивного рибальства та здійснили контроль за їх дотриманням.

Зауважується, що змагання пройшли в дружній атмосфері, а після завершення заходу переможців та призерів нагородили кубками, медалями та подарунками від спонсорів.

Для того, щоб змагання зі спортивної риболовлі пройшли в рамках Закону із дотриманням Правил любительського та спортивного рибальства - просимо організаторів перед початком заходу обов’язково направляти лист з інформуванням дати, місця та часу проведення таких змагань на офіційну електронну пошту Київського рибоохоронного патруля за адресою: [email protected], - додав керівник рибоохоронного патруля Київщини Володимир Мухін.

Нагадаємо, що 1 лютого до Білоцерківського міськрайонного суду завітав 21-річний чоловік із пакетиком амфетаміну.

Читати "Моя Київщина" у Telegram