#

У Білій Церкві АЗС продавала паливо без ліцензії

19.05.2021 18:02
У Білій Церкві АЗС продавала паливо без ліцензії
Фото з місця події

У місті Біла Церква працівниками управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Київській області була викрита АЗС, яка продавала паливо без ліцензії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликання на сторінку "ДФС у Київській області" у Faсebook.

Розповідається, що співробітниками УБФЗ ГУ ДФС у Київській області у відношенні мешканця Білоцерківського району Київської області гр. "В" було складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 164 КУпАП та з незаконного обігу вилучено дизельне пальне об’ємом 1 436 літрів та обладнання, на якому здійснювалась незаконна діяльність, яке залишене на відповідальне зберігання директору ТОВ "В" до вирішення питання в судовому порядку.

Крім того, працівниками управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Київській області складено акт фактичної перевірки стосовно службових осіб ТОВ "Д", якому належить зазначена АЗС та яке здійснювало незаконну реалізацію пального без відповідного дозволу – ліцензії. Очікується застосування за дане порушення до службових осіб підприємства штрафних фінансових санкцій на суму понад 500 000 грн.

Нагадаємо, що з початку 2021 року понад 60 людей травмувалися в ДТП на білоцерківських дорогах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook