#

У Білій Церкві чиновники ніяк не можуть закрити місцеві наливайки (ВІДЕО)

17.04.2021 12:40
У Білій Церкві чиновники ніяк не можуть закрити місцеві наливайки (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що у місті Біла Церква, попри рішення депутатського корпусу не можуть закрити місцеві наливайки, які отруюють життя містян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Телеканал Крокус".

У повідомленні кажуть, що на паперах наливайки зачинені, а на ділі – працюють. Найбільшим таким закладом у Білій Церкві, який не можуть закрити, є кафетерій "Граф" на масиві Леваневського. Дану споруду мали демонтувати кілька разів, проте вона досі стоїть попри рішення депутатського корпусу.

Сергій Сириця, депутат Білоцерківської місьради розповів, що особисто виступав на сесії з приводу цього питання:

За моєї пропозиції було дано протокольне доручення міського голови, щодо не лише демонтажу, а і водо- та електровідключення. Але на сьогоднішній день чомусь жодного доручення не було виконано. Я не знаю, чи це чиновники ігнорують доручення сесії міського голови, чи сам голова якось пов’язаний з цим питанням.

На тому ж масиві Леваневського є ще кілька точок: біля приватного будинку культури Росава та за кількасот метрів біля церкви "Нове покоління". Ці наливайки на паперах зачинені, щодо однієї з них навіть є рішення про демонтаж, однак вона на місці, і обидві працюють.

Не зважаючи на це, за одну з алкоточок, схоже, взялися всерйоз. Мешканець будинку з алкомаркетом "Червона та біленька" розповів, що вони зверталися і в міську раду, і в поліцію для вирішення цього питання. А нещодавно їм надійшла пропозиція від начальника управління житлового господарства Руслана Микийчука, мовляв, зберіть підписи та алкомаркет "Червона та біленька" закриємо на завжди.

Проте, за інсайдерською інформацією, в рієлторських колах вже знають про долю цього приміщення: воно вже здається в оренду.

Тож, побороти алкоточку в Білій Церкві все ж можливо, однак треба запастись терпінням та приготуватись на численної переписки з чиновниками та підключати медіа.

Нагадаємо, що 16 квітня патрульні Білої Церкви допомогли літній жінці, яка майже тиждень голодувала.

Читати "Моя Київщина" у Facebook