#

У Білій Церкві чоловік катував та ґвалтував жінку дві доби (ВІДЕО)

20.06.2023 13:20
У Білій Церкві чоловік катував та ґвалтував жінку дві доби (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Поліцейські Київщини повідомили охоронцю про підозру, який ґвалтував жінку дві доби, порізав їй горло, вдарив ножем у живіт та насильно утримував у сторожці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу поліції Київської області.

Зловмисник зустрів потерпілу біля одного з будинків у Білій Церкві та запросив її до себе на роботу. Вже у приміщенні охорони підозрюваний пригрозив жінці вбивством, якщо вона не вступить з ним у статевий зв'язок, та всупереч її волі, скоїв задумане.  

Постраждала благала її відпустити, але зловмисник вдарив ножем її в живіт, порізав горло та бив руками по голові й тілу. Жінці дивом вдалося вирватись після двох днів катувань.

Невдовзі велопатруль міста помітив на вулиці травмовану жінку, яка розповіла правоохоронцям все, що з нею трапилося. Фігуранта затримали та викликали на місце слідчих.  

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що в минулому він відбував покарання за вбивство та тяжкі тілесні ушкодження.  

Слідчі, за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за зґвалтування, незаконне позбавлення волі та нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень [ч.1 ст.152, ч.3 ст.146, ч.1 ст.121 ККУ]. Зловмиснику загрожує до 10 років ґратами.

Нагадаємо, що житель Броварщини більше року ґвалтував свою малолітню доньку.


Читати "Моя Київщина" у Facebook