#

У Білій Церкві чоловік обмалював пам'ятник українським героям балончиком

18.09.2021 17:30
У Білій Церкві чоловік обмалював пам'ятник українським героям балончиком
Фото з місця події

У Білій Церкві на Київщині вандал розмалював пам'ятник Героям боротьби за Незалежність України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.


Сьогодні зранку до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Героїв Небесної Сотні у Білій Церкві невідомий молодик фарбою з балончика розмальовує пам'ятник.

Поліцейські з'ясували, що правопорушник розмалював пам'ятник Героям боротьби за Незалежність України, після чого з місця події зник на автомобілі BMW.

За лічені хвилини поліцейські батальйону патрульної поліції затримали лиходія за місцем проживання та доставили на місце скоєного ним правопорушення.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та документувала всі обставини цього зухвалого вчинку.

Особу лиходія встановили, ним виявився 30-річний місцевий мешканець. Свій вчинок він пояснив тим, що колись в минулому йому розмалювали гаражне приміщення, і таким чином він вирішив виплеснути свої старі образи. Чому обрав саме цей пам'ятник, він пояснити не зміг.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Надалі слідчі визначать правову кваліфікацію цієї події для прийняття рішення та притягнення правопорушника до відповідальності.

Нагадаємо, що команда волейболісток Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту стала чемпіоном Всесвітніх учнівських спортивних ігор.


Читати "Моя Київщина" у Facebook