#

У Білій Церкві чоловік вистрілив у знайомого та залишив помирати

14.01.2022 19:20
У Білій Церкві чоловік вистрілив у знайомого та залишив помирати
Фото з мережі інтернет

У Білій Церкві повідомили про підозру чоловікові, який мало не вбив свого знайомого, залишивши його пораненим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

За даними слідства, 7 січня 2022 року 28-річний чоловік відпочивав в одному з розважальних комплексів у місті Біла Церква. Він розпивав алкогольні напої  та посварився з іншим відвідувачем.

 Підозрюваний витягнув зі свого автомобіля вогнепальну зброю, здійснив спочатку один постріл вгору, а потім пішов за потерпілим та два рази вистрілив у нього. Останній знепритомнів, а підозрюваний, пересвідчившись що він не дихає, втік з місця скоєння злочину.

Нападником виявився Хоменко Євген Валерійович, який народився 5 жовтня 1993 року в місті Донецьк, приватний підприємець, не одружений.

Завдяки вчасно наданій медичній допомозі потерпілий залишився живим.  Чоловіка негайно госпіталізували до медичного закладу з вогнепальним пораненням попереку. Нині стан потерпілого стабільний. 

Слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) п. 7 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, що 14 січня, у Білій Церкві водій вантажівки Mercedes, який працює на будівництві, допустив зіткнення з легковим автомобілем Skoda.

Читати "Моя Київщина" у Facebook