#

У Білій Церкві лікарня отримала престижну нагороду

03.12.2020 11:40
У Білій Церкві лікарня отримала престижну нагороду
Фото з місця події

У Білій Церкві лікарня №2 отримала нагороду Всеукраїнського рівня "Лідер галузі"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Департамент охорони здоров'я Київської ОДА" у Faсebook, нагорода присуджується лікувальним закладам за декількома категоріями. А на міжнародному форумі Eso Angels Awards інсультний блок другої лікарні отримав низку нагород, які засвідчують надзвичайно високий рівень та якість надання послуг.

Декілька місяців поспіль міська лікарня №2 знаходилася під пильним оком спостерігачів, які перевіряли різні сфери її життєдіяльності – починаючи від стану приміщень і закінчуючи документацією.

Внаслідок перевірки лікарня отримала престижну нагороду Всеукраїнського рівня "Лідер галузі".

На міжнародному форумі у Відні Eso Angels Awards, де відзначають лікарні які займаються інсультами, інсультний блок другої лікарні отримав низку високих нагород, які засвідчують дуже високу якість надання послуг.

У Відні Україна була представлена в ряді 17 країн світу. З трьох представлених українських лікарень, саме білоцерківська здобула найбільше нагород.

Інсультний блок у Білій Церкві було створено німецькою благодійною організацією у співпраці з Білоцерківської міської радою. Наразі з міського бюджету закуповуються дороговартісні препарати, які, за умови завчасного звернення, дозволяють дуже швидко відновитися навіть тяжко хворим пацієнтам.

Нагадаємо, що у Білій Церкві водій таксі вразив пасажирів своїм зовнішнім виглядом, а саме захисним костюмом від коронавірусу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram