#

У Білій Церкві на Таращанському мосту лиходій по-звірячому вбив перехожого (ВІДЕО)

13.07.2021 14:18
У Білій Церкві на Таращанському мосту лиходій по-звірячому вбив перехожого (ВІДЕО)
Фото з місця події

Нещодавно, 8 липня, близько 22.45 місцевий житель Білої Церкви повертався з роботи додому, посеред Таращанського мосту на нього напав невідомий, та завдав ножем тілесні ушкодження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Водій автомобіля, який проїжджав повз місця події, побачив, що на проїжджій частині лежить скривавлений чоловік. Керманич, не припиняючи рух, повідомив про вказану подію до поліції. Потерпілий з колото-різаним пораненням був доставлений до медичного закладу, але, на жаль, під час проведення реанімаційних заходів 48-річний чоловік помер.

Оперативники управління карного розшуку спільно з працівниками Білоцерківського районного управління поліції провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили особу лиходія. Ним виявився 38-річний уродженець Луганщини, який мешкав на Білоцерківщині та працював лікарем у Володарській лікарні. Він безпричинно наніс 11 ножових поранень загиблому з хуліганських мотивів.

Співробітники поліції Київщини затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення передбаченого п. 7 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Також очільник Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов додав:

Як з’ясувалось, вже затримувався поліцією Київщини за напад на людину та нанесення понад 40 ударів викруткою. Тоді зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання, йому інкримінували замах на вбивство і провадження було скеровано до суду, однак, порушивши усі обмеження, він скоїв новий злочин. Наразі суд обрав відносно нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що поліцейські Київщини скерували до суду ще один обвинувальний акт стосовно злочинного угруповання, яке обвинувачується у вбивстві Аміни Окуєвої та директора ДП "Капарол".


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: