#

У Білій Церкві молодик побив дорев’яною дошкою і пограбував жінку (ФОТО)

18.11.2021 08:05
У Білій Церкві молодик побив дорев’яною дошкою і пограбував жінку (ФОТО)
Фото з місця подій

У неділю, 14 листопада, у місті Біла Церква неподалік залізничного мосту 31-річний чоловік напав на 56-річну перехожу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Нападник побив жінку дерев’яною дошкою та викрав у неї гроші і мобільний телефон.

Поліцейські, які прибули на місце події, за "гарячим" слідом затримали зловмисника. У пресслужбі зазначають, що випадковим свідком переслідування став начальник відділу карного розшуку Фастівського РУП Сергій Дабіжа, який перебував поза службою та допоміг колегам затримати правопорушника.

Потерпіла жінка зараз знаходиться на лікуванні. У неї діагностували забої голови, руки та перелом пальця руки. Викрадені у потерпілої речі слідчі використають як речові докази та згодом повернуть власниці.  

Зазначимо, що розбійник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за схожі правопорушення. У Білу Церкву він приїхав з іншої області, до свого друга, який також у минулому відбував покарання у місцях позбавлення волі. Після скоєного нападу чоловік планував повернутися в іншу область до своєї нареченої.

Правоохоронці затримали чоловіка за ст 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч 2 ст 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у місті Біла Церква правоохоронці виявили у трьох осіб наркотичні речовини.



Читати "Моя Київщина" у Telegram