#

У Білій Церкві молодик виготовляв у гуртожитку наркотики (ФОТО)

22.02.2021 09:40
У Білій Церкві молодик виготовляв у гуртожитку наркотики (ФОТО)
Фото з місця події

У суботу, 20 лютого, у Білій Церкві правоохоронці затримали 31-річного чоловіка, який у гуртожитку займався виготовленням та збутом наркотичних речовин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Білоцерківське районне управління поліції" у Facebook.

Зазначимо, що слідчі провели санкціонований обшук в одній із кімнат гуртожитку в Білій Церкві. 31-річний чоловік, який у минулому вже мав проблеми з законом за збут та виготовлення наркотичних засобів, вирішив поновити свою незаконну діяльність.

За місцем проживання зловмисника слідчі виявили фасовані пакети з амфетаміном, пристрої, колби, а також "рецепти" виготовлення наркотичних засобів, які той зберігав у власній кімнаті. У найкоротший термін поліцейські направлять вилучене для проведення відповідної експертизи.

Наразі слідчі Білоцерківського районного управління поліції за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин відкрили кримінальне провадження за ст.309 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що з 9 по 15 лютого 2021 року у фінському місті Вуокатті відбувся чемпіонат світу з лижних гонок серед юніорів (U-23).



Читати "Моя Київщина" у Telegram