#

У Білій Церкві на балконі багатоповерхівки знайшли труп чоловіка

05.01.2022 16:50
У Білій Церкві на балконі багатоповерхівки знайшли труп чоловіка
Фото з місця подій

Напередодні Нового року у Білій Церкві чоловік побив до смерті свого знайомого, а тіло заховав на балконі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Білоцерківське районне управління поліції" у Facebook.

Наприкінці 2021 року до поліції звернулася жінка, яка на балконі багатоповерхівки виявила мертвого чоловіка. На місце події прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та спеціалісти-криміналісти Білоцерківського районного управління поліції. Правоохоронці опитали можливих свідків і очевидців події та швидко встановили перебіг подій.

Було встановлено, що двоє чоловіків разом зі своєю знайомою вживали алкольні напої. Між чоловіками виникла сварка,під час якої 34-річний уродженець Луганщини, який у минулому мав проблеми із законом, до смерті побив знайомого.

Чоловік бив загиблого кулаками та ногами по обличчю та тулубу. Від ударів чоловік помер, а його тіло зловмисник виніс тіло на балкон та вийшов із квартири.

Правоохоронці затримали лиходія. Слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч  2 ст 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Згодом у суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що у місті Біла Церква на вулиці Митрофанова  помітили транспортний засіб Volkswagen, який стояв впоперек дороги.

Читати "Моя Київщина" у Facebook