#

У Білій Церкві найближчої суботи відбудеться велопробіг "ВелоБеЦик-2020"

21.07.2020 14:06
У Білій Церкві найближчої суботи відбудеться велопробіг "ВелоБеЦик-2020"
Фото з мережі Інтернет

У суботу, 25 липня, у Білій Церкві відбудеться традиційний велопробіг "ВелоБеЦик-2020", участь у якому можуть взяти любителі двоколісних без вікових обмежень

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", захід відбуватиметься уже втретє, а організатором велопробігу виступає молодіжна громадська організація "Об’єднання регіонального розвитку".

На прохання учасників велопробігу було збільшено кількість локацій для старту. Таким чином перша колона велосипедистів традиційно розпочне рухатися від парковки ТЦ "Епіцентр" (вул. Леваневського, 83 ) до Національного дендрологічного парку "Олександрія" (автомобільна стоянка навпроти готелю "Рось"). Там до основної маси учасників приєднається друга колона, а потім всі разом вирушать до стадіону в мікрорайоні Гайок.


Схема руху від ТЦ "Епіцентр" до дендропарку "Олександрія"


Схема руху від парку "Олександрія" до стадіону "Гайок"

Реєстрація учасників поблизу "Епіцентру" та "Олександрії" розпочнеться о 13:30. Стартувати велосипедисти від "Епіцентру" розпочнуть о 14 годині. Через 5 хвилин після прибуття до парку "Олександрія" загальна колона вирушить на стадіон "Гайок", де пройдуть спортивні змагання для дітей, а згодом – урочисте закриття марафону та вручення цінних призів!

Для участі у велопробігу необхідно пройти попередню реєстрацію за адресою:

https://docs.google.com/forms/d/1N7YggBqibFIbHfUVXBbmkf5uy9IiCNmIDqHdIwtZD34/

Зазначимо, що вікових обмежень для учасників велопробігу немає, долучайтеся усією родиною до масового спортивного заходу. Організатори закликають батьків екіпірувати дітей у шоломи, наколінники та налокітники задля їхньої безпеки. Обов’язкова вимога до всіх учасників – наявність захисної маски.

Здорова родина – здорова нація! Усі додаткові питання за телефоном – 067 34 33 444, або на електронну адресу [email protected] з поміткою "ВелоБеЦик-2020".

Читати "Моя Київщина" у Telegram