#

У Білій Церкві небезпечне маневрування на дорозі закінчилося плачевно для сім’ї іноземця

10.02.2022 12:00
У Білій Церкві небезпечне маневрування на дорозі закінчилося плачевно для сім’ї іноземця
Фото з місця подій

Сьогодні, 10 лютого, у Білій Церкві сталася ДТП за участю іноземця та його родини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що близько 8-ї години ранку на виїзді з міста Біла Церква в напрямку Узина поблизу водоочисних споруд водій-іноземець на Merсedes E 320 скоїв зіткнення з автомобілем Opel Vivaro.  

За попередніми даними, 38-річний громадянин Республіки Молдова зі своєю 37-річною дружиною та 18-річною донькою прямували з Білої Церкви на медичне обстеження до Києва. 

Коли водій виїхав із Білої Церкви, він зрозумів, що пропустив поворот до столиці, та в момент здійснення маневру розвороту в недозволеному місці скоїв зіткнення з легковиком, який рухався в попутному напрямку.

Відомо, що в іншому автомобілі за кермом знаходився 24-річний молодик, який спільно зі своєю 16-річною сестрою та 18-річним братом їхали до медичного центру Черкас.

Медики по приїзду госпіталізували дружину іноземця та неповнолітню дівчину із забоями до Білоцерківської міської лікарні № 2 для медичного огляду.

На місці події працюють працівники групи реагування патрульної поліції та слідчий Білоцерківського районного управління поліції. Правоохоронці встановлюють обставини події та згодом нададуть їй правову кваліфікацію.

Нагадаємо, що в місті Біла Церква на проспекті Князя Володимира патрульні побачили авто Toyota Camry, біля якого зібралися люди.



Читати "Моя Київщина" у Telegram