#

У Білій Церкві нетверезий водій тікав від патрульних та скоїв ДТП

07.06.2021 19:55
У Білій Церкві нетверезий водій тікав від патрульних та скоїв ДТП
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 7 червня, у Білій Церкві водій на перехресті вулиць Таращанська та Павліченко поліцейські помітили автомобіль, який рухався з вимкненими фарами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Інспектори подали водію сигнал про зупинку. Проте, він не лише проігнорував його, а й пришвидшив рух свого автомобіля. Отож, патрульні розпочали переслідування транспортного засобу.

Лише на вулиці Леваневського правопорушник зупинив своє авто та, вийшовши з нього, почав тікати від поліцейських.

"Горе-водія" швидко затримали. Під час спілкування з громадянином, охоронці порядку помітили в останнього ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння він погодився. Результат: 1.49 проміле алкоголю.

Патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння) КУпАП, ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП, ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) КУпАП.

Також нагадаємо, що сьогодні, 7 червня, вранці білоцерківчани зняли на камеру рідкісні кадри – олениха перепливала річку Рось.


Читати "Моя Київщина" у Facebook