#

У Білій Церкві невідомі напоїли дівчину та тримали в автівці

06.05.2021 11:30
У Білій Церкві невідомі напоїли дівчину та тримали в автівці
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, 4 травня, у Білій Церкві до поліції зателефонувала схвильована дівчина й повідомила, що невідомі особи її напоїли чимось і вона не розуміє, де знаходиться

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Зв’язавшись із дівчиною в телефонному режимі, патрульні зрозуміли, що вона не може розмовляти. Оскільки заявниця в незвичайному форматі почала відповідати на питання охоронців порядку, інспектори припустили, що поруч із нею перебували невідомі, які заподіяли їй шкоди.

Згодом правоохоронці з’ясували, що громадянка перебуває в транспортному засобі. Проте, вийти з автомобіля вона не могла, тому що, залишивши її наодинці в легковику, авто зачиняли, а місце дислокації невідомі швидко змінювали. Усе ж дівчині вдалось описати марку автівки та місцевість, де вона перебувала.

На околиці міста, біля АЗС, інспектори виявили дівчину, яка на очах поліцейських втратила свідомість.

Поліцейські Богдан Овчарук та Євгеній Горошко не розгубились ні на мить і розпочали надавати постраждалій домедичну допомогу. Слідкуючи за пульсом непритомної, патрульні негайно викликали лікарів. Постраждалою виявилась 14-річна мешканка Білої Церкви. Охоронці порядку супроводили швидку до медичного закладу. Наразі дитина шпиталізована та перебуває під наглядом лікарів.

Також нагадаємо, що 5 квітня, у Білій Церкві затримали викрадача автомобільних акумуляторів, який у такий спосіб заробляв собі на життя.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: