#

У Білій Церкві невідомі труять безпритульних собак (ВІДЕО)

04.04.2021 14:30
У Білій Церкві невідомі труять безпритульних собак (ВІДЕО)
Фото з місця події

Стало відомо, що в місті Біла Церква безпритульним тваринам дають отруту, зоозахисники заявляють про смерть декількох тварин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Телебачення Білої Церкви БЦТВ BCTV" у Facebook.

У мікрорайоні Гайок відбулося чергове отруєння собак. Мешканці стверджують, що це триває вже декілька років. Цього разу отруїли двох собак, жодну не вдалося врятувати.

Справи про порушення прав тварин рідко доходять суду. Зооактивісти Білої Церкви розповідають про отруєння близько десяти собак, яке відбулося нещодавно. Тільки двох тварин вдалося врятувати, всі інші загинули. Жителі звернулися в поліцію та надали всі докази. Вони сподіваються, що цього разу проблему вдасться вирішити.

Згідно статті 299 ККУ, за жорстоке поводження з тваринами передбачається покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі. У поліції просять фіксувати такі випадки на відео, це може стати доказом в суді.

В управлінні благоустрою та екології ДКЖГ повідомили, що до них скарги з цього приводу не надходили.

Нагадаємо, що полтавська компанія з утилізації почала роботу над вивезенням місткостей із небезпечними речовинами з Білої Церкви.


Читати "Моя Київщина" у Facebook