#

У Білій Церкві невідомий кидався на людей з ножем

17.05.2021 19:45
У Білій Церкві невідомий кидався на людей з ножем
Фото з місця події

У місті Біла Церква у суботу, 15 травня, біля супермаркету на вулиці 1-ша Піщана невідомий чоловік кидався на прохожих з ножем

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Патрульної поліції Білої Церкви у Facebook.

Про хуліганство до поліції заявив охоронець супермаркету. Коли правоохоронці приїхали на місце події, заявник вказав на порушувача порядку, який до того ж влаштував бійку.

Охоронець супермаркету також розповів поліцейським, що перехожий, до якого чіплявся хуліган, вибив у нього ножа з рук, а працівники охоронної фірми притримали правопорушника до приїзду поліції.

Таким чином завдяки сміливості громадянина, білоцерківські патрульні затримали чоловіка, який вчиняв бійку та кидався на перехожих з ножем.

Дякуємо професіоналізму працівників охоронної фірми та сміливому перехожому, завдяки яким на вулицях нашого міста стало на одного злочинця менше!

Нагадаємо, що поліція Київщини встановила і затримала чоловіка, який підпалював два торгових майданчики у Бучанському районі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: