#

У Білій Церкві один із Членів виконкому потрапив у скандал із журналістами

28.08.2020 14:10
У Білій Церкві один із Членів виконкому потрапив у скандал із журналістами
Вадим Маршалок

Нещодавно, 25 серпня, журналіст Володимир Тимофійчук на своїй сторінці у Facebook опублікував відеоролик, у якому один із Членів виконкому Білоцерківської міської ради Вадим Маршалок нагрубив журналістам

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Володимира Тимофійчука у Facebook.

За словами Володимира Тимофійчука, він і його оператор були присутні на засіданні виконкому. Однак в якийсь момент їх попросили вийти із зали, пояснивши це тим, що в залі будуть звучати персональні дані.

Я повідомив, що це абсолютно не є перешкодою для нашого перебування, адже Закон "Про захист персональних даних" стосується лише розголошення відомостей. А нашою ціллю не було фільмувати дану частину, і тим паче публікувати. Ми лише хотіли дочекатися міського голову, - каже журналіст.

Саме в цей момент до журналістів підійшов Вадим Маршалок та почав, на думку Володимира Тимофійчука, "по-хамськи" себе поводити. До того ж, посадовець не дотримувався карантинних правил.  Відео розмови дивіться тут.

Однак згодом, депутат вибачився перед журналістами за свою поведінку.

Нагадаємо, що під час позачергової сесії Білоцерківської міської ради депутати одноголосно підтримали проєкт "Про звернення до Президента України з клопотанням про присвоєння Богдану Пантюшенку звання Героя України".

Читати "Моя Київщина" у Facebook