#

У Білій Церкві планують облаштувати парк

23.01.2022 13:30
У Білій Церкві планують облаштувати парк
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що Білоцерківська міська рада шукає підрядника для будівництва парку на масиві Леваневського, де поряд також планують облаштувати спортивний комплекс

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на «Без Табу», під проєкт виділили ділянку в 11 га, а поряд планують будувати спортивний комплекс.

Про це йдеться в оголошенні електронної системи публічних закупівель ProZorro. Управління капітального будівництва Білоцерківської міської ради оголосило тендер на будівництво парку на масиві Леваневського. Очікувана вартість закупівлі – 41,11 млн гривень.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 31 січня 2022 року. Початок аукціону запланований на 1 лютого 2022 року.

У відповідності до технічного завдання тендеру, підрядник повинен виконати демонтажні роботи, облаштувати тротуари та велодоріжки, системи водопроводу, каналізації, автоматичного зрошення та зовнішнього освітлення, побудувати 2 фонтани та виконати роботи з благоустрою. Очікувана дата виконання робіт – 31 жовтня 2023 року.

Також у повідомленні гоовриться, що вказаний тендер оголошується вдруге. Перша аналогічна закупка управлінням капітального будівництва Білоцерківської міської ради була оголошена 16 грудня 2021 року. Однак, її відмінили, оскільки пропозиції всіх учасників – ТОВ “Інтерхолд-груп” та ТОВ “Укрвишбуд” – були відхилені.

Нагадаємо, що 18 січня до Білої Церкві завітав міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет, щоб ознайомитися з роботою закладів освіти.

Читати "Моя Київщина" у Facebook