#

Керівництво облради перевіряли роботу соцоб'єктів у Білій Церкві(ФОТО)

14.05.2021 18:30
Керівництво облради перевіряли роботу соцоб'єктів у Білій Церкві(ФОТО)
Фото з місця події

 Учора, 13 травня, у Білу Церкву з робочим візитом завітали голова КОР, керівник обласної організації політичної партії "За майбутнє" Ярослав Москаленко та голова фракції політичної партії "Слуга народу" Олександр Поляруш

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку заступника голови у Київська обласна рада Тетяни Семенової у фейсбуці.

Тетяна Семенова зазначила, що вони побували у ряді медичних закладів та важливих локаціях соціальної сфери. Зокрема, депутати впевнилися, що Білоцерківська міська лікарня 3, де розташоване "ковідне" відділення на 140 ліжок, забезпечена всім необхідним. Там, за словами жінки, медики отримують 300-відсоткові надбавки за лікування хворих на коронавірус.

Також перевірили роботу Білоцерківського протитуберкульозного диспансеру, що наразі  перебуває в стадії реформування. Найближчим часом він об’єднається в єдиний обласний фтизіатричний центр у Боярці, а в цьому приміщенні зроблять лікарню іншого напрямку.

Одразу, хочу запевнити усіх, що у цьому приміщенні буде теж лікарня, тільки іншого напрямку. Після ремонту і відповідної дезінфекції сюди плануємо перевести Київський обласний онкологічний диспансер, який розташований у Білій Церкві. Адже, його нинішнє приміщення не відповідає всім необхідним нормам.

Окрім цього депутати побували у Київській обласній дитячій лікарні, яку очолює Наталія Бігарі.

Ще ми ознайомилися з ходом реконструкції мосту через річку Рось та будівництвом нового Центру надання адміністративних послуг, і поспілкувалися з представниками виконавчого комітету Білоцерківської об’єднаної територіальної громади.

За словами заступника голови КОДА, життя громади їм показував мер міста Геннадій Дикий. Також вона наголосила, що у майбутньому делегація планує відвідати й інші громади області.

Нагадаємо, що Секретар Білоцерківської міськради Дмитро Киришун розповів про майбутні плани щодо інфраструктури та благоустрою міста.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: