#

У Білій Церкві починає працювати новий онлайн-сервіс таксі

05.03.2021 20:17
У Білій Церкві починає працювати новий онлайн-сервіс таксі
Автомобіль OnТaxi у Сумах

Незабаром жителі міста Біла Церква зможуть користуватися послугами онлайн-сервісу OnТaxi, який успішно функціонує більш ніж у 20 великих містах України

Про це інформаційному порталу "Моя Київщина" повідомили представники компанії.

Як відомо, ситуація із громадським транспортом на Київщині залишає бажати кращого, тому люди досить часто користуються послугами таксі. Щоправда, далеко не в кожному населеному пункті функціонують надійні служби перевезень, що цілодобово надають послуги. До недавнього часу така ситуація була і в Білій Церкві – найбільшому місті Київщини, де проживає понад 200 тисяч жителів. Лише зараз на ринок міста починають виходити глобальні сервіси таксі, що безперечно змінить якість обслуговування клієнтів.

Експерти переконують, що в містах, де працюють онлайн-сервіси таксі, відсутня монополія, тому й ціни на перевезення формує ринок. До недавнього часу в Білій Церкві працювало декілька мобільних служб таксі, або ж можна було знайти водія, наприклад, біля вокзалу чи в центрі міста.

Як повідомив нашому виданню житель Білої Церкви Іван, він не часто користується таксі, адже в місті досить високі тарифи, але при цьому хороших автомобілів не багато.

Я можливо їздив би й частіше на таксі, бо власного авто не маю, а іноді треба кудись дістатися швидко. Але в Білій Церкві з цим проблема, бо не завжди вдається викликати машину вчасно, вони постійно запізнюються, а відслідкувати автомобіль немає можливості. Сідати у випадковий автомобіль не ризикую, бо якщо забув у салоні гаманець чи телефон, про нього можна забути, - говорить Іван.

Незабаром у Білій Церкві почне функціонувати сервіс OnТaxi, який успішно працює в більш ніж 20 великих містах України. Із його допомогою як телефоном, так і онлайн, можна замовити автомобіль для поїздки по місту, або в інший населений пункт.

Ми поступово проводимо дослідження ринку різних міст України, і побачили, що у Білій Церкві є великий потенціал для покращення сфери перевезень. Нам є що запропонувати потенційним клієнтам у плані сервісу та можливостей. Проте зараз нам необхідний регіональний представник, який би міг розвивати нашу компанію. Ця людина має втілювати в життя нашу головну мету – покращувати комфорт міських перевезень на авто, - каже Денис Покаліцин, керівник сервісу OnTaxi.

Замовляючи машину, тут можна одразу вказати всі адреси для заїзду, клас авто і додаткові опції, як от наявність дитячого автокрісла.

Варіантів оплати послуги є багато: готівкою, карткою (інформацію про банківську картку можна зберегти в додатку), а також за допомогою GooglePay чи ApplePay на смартфоні. Також у сервісі OnTaxi працює система "Кешбек". Це означає, що 5% від вартості поїздки у класі "Стандарт" або вище будуть повертатися на особистий рахунок клієнта в системі OnTaxi. Ці кошти можна накопичувати та використовувати для повної оплати наступних поїздок.

Дуже важливою перевагою додатку OnTaxi є те, що пасажир може зробити попереднє замовлення авто і в режимі онлайн відстежити свою машину і зрозуміти, наскільки вона далеко та як скоро приїде насправді.

Чекати по 20 хвилин і більше інформації від диспетчера більше не доведеться. У нашому сервісі, завдяки сучасним технологіям, оператор дасть відповідь значно швидше. До того ж, при замовленні таксі за номером "2000" клієнту надходить смс із посиланням на сайт, де на мапі видно, чи є біля нього машини обраного класу. Така ж функція доступна у додатку, який можна встановити на смартфон, - каже керівник сервісу.

Тобто, плануючи поїздку на вокзал, до друзів, чи по справах, жителі Білої Церкви зовсім скоро матимуть змогу забронювати авто заздалегідь. Також клієнтам пропонують кур’єрську доставку автомобілем таксі невеликих вантажів та послугу "тверезий водій", коли професіонал доставить автівку за місцем призначення, аби людина, яка хильнула спиртного, не сідала за кермо і водночас не лишала своє авто деінде.

Наразі сервіс готується виходити на ринок Білої Церкви і шукає партнерів для ведення бізнесу. Більше про OnТaxi читайте за посиланням.

Нагадаємо, що в Білій Церкві внесли зміни до бюджету, якими передбачено виділення 700 тисяч гривень на закупівлю планшетів для депутатів міськради.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: