#

У Білій Церкві поліцейські витягнули з петлі чоловіка (ВІДЕО)

14.05.2020 17:30
У Білій Церкві поліцейські витягнули з петлі чоловіка (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 13 травня, в місті Біла Церква чоловік із невідомих причин намагався покінчити життя самогубством

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція у Білій Церкві" у Faсebook.

Близько 22-ї години поліцейські отримали виклик "Спроба самогубства". Схвильована жінка повідомляла, що її брат зателефонував та сказав, що хоче покінчити з життям. Чоловік вказав, що знаходиться на вулиці Леваневського. Громадянка детально описала, як виглядає та в що одягнений її родич.

Патрульні поспішили за вказаною адресою аби обстежити прилеглу територію. На турніку спортивного майданчика інспектори виявили невідому особу, яка висіла на мотузці.

Коли охоронці порядку підбігли ближче, то помітили, що це — чоловік. І на щастя, він мав ознаки життя. Патрульні перерізали мотузку, після чого громадянина поклали на землю. Майже одночасно з поліцією на місце прибули співробітники швидкої медичної допомоги, які госпіталізували чоловіка до лікарні.

Нагадаємо, що 5 травня на Бориспільщині неподалік села Іванків співробітник поліції обганяв інший автомобіль та не впорався з керуванням.



Читати "Моя Київщина" у Telegram