#

У Білій Церкві поліція закрила чотири нелегальні гральні заклади (ФОТО)

05.03.2023 17:00
У Білій Церкві поліція закрила чотири нелегальні гральні заклади (ФОТО)
Фото з місця подій

З початку березня поліцейські припинили роботу чотирьох незаконних гральних закладів у місті Біла Церква

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Білоцерківського районного управління поліції.

Так, 2 березня, у ході обшуків по вулиці Нагірна, правоохоронці вилучили 5 системних блоків та іншу комп'ютерну техніку зі спеціальним програмним забезпеченням для проведення азартних ігор. Потім силовики припинили діяльність грального закладу на бульварі Олександрійський. Слідчі вилучили 7 системних блоків з іншою комп'ютерною технікою.

Також 3 березня правоохоронці задокументували незаконний гральний зал на вулиці Олеся Гончара. Там було вилучено 6 системних блоків з комплектуючим приладдям.

Учора, 4 березня, на проспекті Незалежності оперативники виявили четверте підпільнеказино, де вилучили 3 системні блоки.

У поліції повідомили, що організаторам усіх незаконних гральних залів загрожує штраф до 680 тисяч гривень [ст. 203-2 ККУ].

Нагадаємо, що у місті Біла Церква підприємство без дозволу здійснило в наднормативному режимі викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.





Читати "Моя Київщина" у Telegram