#

У Білій Церкві з'явиться нове підприємство

22.03.2024 17:13
У Білій Церкві з'явиться нове підприємство
Фото з місця події

Сьогодні, 23 березня, відбулася офіційна церемонія закладення пам’ятної капсули на місці майбутньої фабрики компанії Unilever в індустріальному парку "Біла Церква"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОВА.

Компанія інвестує 20 мільйонів євро у виробництво засобів особистої гігієни, шампунів та гелів для душу, таких брендів як Dove, Axe, TRESemmé, Clear. Це товари переважно для українського ринку. Завод потенційно вироблятиме продукцію і для інших ринків Європи. Нове виробництво створить до 100 нових робочих місць. 

Загальна площа ділянки під забудову – 4,2 га. Виробнича потужність підприємства – понад 5000 тон на рік. Будівництво фабрики планується завершити наприкінці 2024 року. Зведення відбуватиметься з урахуванням найвищих екологічних стандартів. Тут будуть комфортні умови праці, офісне приміщення спроєктовано з урахуванням потреб маломобільних груп населення. Для безпечного проведення робіт вже облаштовано наземне мобільне укриття. Згодом побудують і підземне сховище.

Нагадаємо, що у мережі показали, як виглядатиме новий "Епіцентр" Bucha Gallery на місці зруйнованого росіянами по вулиці Нове Шосе у Бучі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook