#

У Білій Церкві правоохоронці відвезли додому бабусю, яка загубилася

07.09.2020 10:20
У Білій Церкві правоохоронці відвезли додому бабусю, яка загубилася
Фото з місця події

Учора, 6 вересня, в місті Біла Церква пізно вечері працівники поліції на вулиці Леваневського побачили літню жінку, яка мала розгублений вигляд

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

На місті поліцейські встановили особу жінки та з'ясувалось, що їй 76 років, медичної допомоги вона не потребувала. Охоронці порядку встановили адресу проживання бабусі та відповідно до ст. 41 ЗУ “Про Національну поліцію” до неї застосували “поліцейське піклування” - патрульні надали допомогу людині, яка її потребувала. Інспектори доставили пані додому та передали синові.

Патрульна поліція нагадує: якщо ви помітили людину літнього віку чи дитину, яка виглядає розгубленою, проявіть людяність — поцікавтесь чи все гаразд і чи пам'ятає особа місце проживання. За необхідності завжди звертайтесь до інспекторів, які патрулюють вашу вулицю. Або телефонуйте 102, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що прокуратура Київщини клопочеться щодо повернення у державну власність 36 га земельних ділянок лісогосподарського призначення вартістю понад 160 млн грн, які були протизаконно передані в оренду розпорядженням районної державної адміністрації.

Читати "Моя Київщина" у Telegram