#

У Білій Церкві пройшов Всеукраїнський турнір з боксу пам'яті Павла Поповича (ВІДЕО)

05.06.2023 10:00
У Білій Церкві пройшов Всеукраїнський турнір з боксу пам'яті Павла Поповича (ВІДЕО)
Фото з місця подій

У першу неділю червня у білоцерківській дитячо-юнацькій спортивній школі пройшов фінал Всеукраїнського турніру з боксу пам’яті Павла Поповича

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Цього року у змаганнях взяли участь понад 130 боксерів з 19 областей України. Це один з найпрестижніших боксерських молодіжних  турнірів, адже талановиті спортсмени мають змогу не лише отримати спортивні звання, а й потрапити до молодіжної збірної і брати участь у міжнародних змаганнях.

На думку голови наглядової ради федерації боксу Вадима Івченка важливість цього турніру полягає ще і втому, що молодь долучається до занять спортом, а багато з них у майбутньому відстоюватимуть честь нашої держави на міжнародних змаганнях.

Фінальні поєдинки порадували прихильників боксу яскравими безкомпромісними двобоями. Емоції вирували як у тренерів так і у глядачів. Переможців у кожній ваговій категорії нагороджували дипломами та медалями видатні спортсмени та громадські діячі. Проте найбажаніший трофей – рукавички з автографом Олександра Гвоздика чекає на найкращого боксера турніру.

Проведення турніру такого масштабу є нелегкою справою, а надто у військовий час. До його проведення було залучено чимало громадських та державних організацій. Віцепрезидент білоцерківської федерації боксу подякував усім, хто долучився до проведення цього турніру.

Нагадаємо, що білоцерківці привітали дітей прифронтового села на Донеччині з Міжнародним днем захисту дітей.


Читати "Моя Київщина" у Facebook