#

У Білій Церкві п’яний чоловік ледь не підірвав квартиру (ВІДЕО)

02.06.2022 11:20
У Білій Церкві п’яний чоловік ледь не підірвав квартиру (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У вівторок, 31 травня, у місті Біла Церква до патрульних надійшов виклик, де заявник розповів, що його п’яний родич тримає в руках гранату без запобіжника

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви"  у Facebook.

Поліцейські одразу виїхали на місце події, де виявили правопорушника. В останнього зі задньої кишені штанів виднялася граната.

Оскільки, громадянин вказував, що граната вже без кільця, патрульні вирішили розрізати кишеню, аби безперешкодно стиснути чеку, запобігши вибуху.

У дописі розповідається:

Інспектор взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) Павло Данильченко вийняв гранату та зажав її в руці. За допомогою скотчу охоронці порядку знерухомили кисть. Після цього ТОРівець відійшов на безпечну відстань, а поліцейські огородили місце події стрічкою. Патрульні негайно викликали вибухотехників, медиків та слідчих, а також вжили заходів, аби унеможливити потрапляння мешканців подвір'я в можливу зону ураження.

Далі вибухотехніки підтвердили, що це дійсно граната — бойова.

Працівники поліції затримали чоловіка. Йому наразі загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, що 26 травня правоохоронці Білоцерківсього районного управління поліції здали кров у Київському обласному центрі служби крові.

Читати "Моя Київщина" у Telegram