#

У Білій Церкві п’яний чоловік запідозрив поліцейських у крадіжці 300 тис доларів США

27.05.2021 15:55
У Білій Церкві п’яний чоловік запідозрив поліцейських у крадіжці 300 тис доларів США
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно в місті Біла Церква патрульні отримали повідомленні від чоловіка, який сказав, що у нього вкрали документи, мобільний телефон та 3 000 доларів США

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Faсebook.

Прибувши на місце пригоди, охоронці порядку розпочали бесіду з заявником, який агресивно та неадекватно себе поводив. В додачу до цього, останній перебував в громадському місці в п'яному вигляді.

Чоловіка затримали та доставили до білоцерківського управління поліції, де патрульні склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 178 (Поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП та ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Далі, через деякий час, громадянин знову телефонував на лінію 102 та повідомляв, що в нього викрали вже 300 000 доларів США. В крадіжці він підозрював поліцейських. Не дочекавшись екіпажу, чоловік приїхав на власному авто до батальйону патрульної поліції міста, аби поспілкуватись з керівництвом.

Під час спілкування з громадянином були помітні ознаки алкогольного сп'яніння. Результат драгеру показав 2,22 проміле алкоголю.

Урезультаті правопорушник отримав ще протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння) КУпАП, а його автівку евакуювали на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів.

Нагадаємо, що 28 травня у Білій Церкві відбудеться старт масштабного проєкту "Поліцейський – учасник освітнього процесу".

Читати "Моя Київщина" у Telegram