#

У Білій Церкві п’яний водій Peugeot намагався втекти від правоохоронців (ВІДЕО)

10.01.2022 17:50
У Білій Церкві п’яний водій Peugeot намагався втекти від правоохоронців (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У місті Біла Церква на Сквирському шосе поліцейські виявили автомобіль Peugeot, який неодноразово перетинав суцільну дорожню смугу

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook, охоронці порядку подали керманичу сигнал про зупинку, проте, він не лише проігнорував його, а й пришвидшив рух.

Інспектори розпочали переслідування транспортного засобу. Вже на вулиці Глиняній водій зупинив авто та вийшов із нього з піднятими догори руками.

Під час спілкування з чоловіком в останнього були помітні ознаки алкогольного сп'яніння. Проте, пройти огляд на стан сп'яніння керманич відмовився.

Патрульні склали на громадянина адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стан сп'яніння) КУпАП, ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) КУпАП та ч. 1 ст. 126 (Керування ТЗ особою, яка не мала при собі посвідчення водія відповідної категорії) КУпАП.

Нагадаємо, що 8 січня патрульні взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) у Білій Церкві затримали ймовірних злодіїв з накраденим.


Читати "Моя Київщина" у Telegram