#

У Білій Церкві п’яний водій влаштував перегони з поліцейськими

25.05.2021 13:26
У Білій Церкві п’яний водій влаштував перегони з поліцейськими
Фото з місця події

У суботу, 24 травня, у Білій Церкві керманич у стані алкогольного сп'яніння, порушуючи ПДР та скоївши ДТП, намагався втекти від патрульних

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Зазначимо, що на планшет поліцейських надійшло повідомлення про те, що чоловік у стані сп'яніння на вулиці Турчанінова збирається сісти за кермо. Заявник описав марку та колір автівки, а також вказав, куди прямує водій.

Поліцейські негайно вирушили за вказаною адресою, проте, помітивши службове автомобіль патрульних, керманич пришвидшив рух.

Водій проігнорував вимогу про зупинку, а також червоний заборонний сигнал світлофора, унаслідок скоїв ДТП у мікрорайоні Гайок. Автівку разом із водієм всередині перекинуло на бік.

Підбігши до правопорушника, патрульні запитали, чи не потрібна йому медична допомога. Керманич відповів, що не отримав ніяких травм.

39-річний громадянин не хотів виходити із автівки, проте патрульні все ж затримали горе-водія. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп'яніння. Результат: 1.32 проміле алкоголю.

Патрульні склали на громадянина адміністративні матеріали за: ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння) КУпАП, ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги поліцейського про зупинку ТЗ) КУпАП, ч. 6 ст. 121 (Керування ТЗ без номерного знака) КУпАП.

Нагадаємо, що в Білій Церкві відкрили перший інклюзивний навчальний простір.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: