#

У Білій Церкві п’яний водій Volkswagen врізався у стовб

07.02.2022 12:15
У Білій Церкві п’яний водій Volkswagen врізався у стовб
Фото з місця події

У п’ятницю, 4 лютого, у місті Біла Церква на вулиці Січневого прориву сталася аварія за участю авто Volkswagen

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку «Патрульна поліція Білої Церкви» у Facebook.

У дописі розповідається, що водій Volkswagen врізався у стовб, а потім вийшов із транспортного засобу та  став тікати в бік вулиці Матросова. Зі слів очевидців, чоловік перебував в стані алкогольного сп'яніння.

Далі на місце пригоди прибули працівники поліції, де на них чекали свідки аварії. Саме вони вказали який бік пішов водій. Інспектори почали обстежували прилеглу територію, коли їхню увагу привернув громадянин, який побачивши службове авто, розпочав тікати.

У дописі зауважується:

Патрульні зупинились та підійшли до чоловіка. Під час розмови останній зізнався, що саме він скоїв ДТП та залишив місце автопригоди. В додачу до цього, за непритягнення до відповідальності "горе-керманич" пропонував поліцейським неправомірну вигоду в розмірі 10 000 гривень.

Наразі на водія склали відповідні адміністративні матеріали.

Нагадаємо, що 3 лютого до правоохоронців Білої Церкви звернувся чоловік, який повідомив, що його сусідка декілька днів не виходить на зв'язок.

Читати "Моя Київщина" у Facebook